Výroba a rozvoz jídel, závodní stravování
Přihlášení - E objednávky
Žádost o zákaznický účet
Úvod
Jídelní lístky
Jídelna OD Korál
Jídelní lístek – tento týden
Výdejní místo OD Korál
Závodní stravování
Jídelní lístek – tento týden
Ceník jídel
Rozvoz jídel PP misky
Jídelní lístek – tento týden
Jídelní lístek – týden č. 52
Jídelní lístek – týden č. 2
Ceník jídel
Ostatní
Služby a kvalita
Fotogalerie
Dotazy a připomínky
Sponzorujeme
E-objednávka
Aktuální týden
Týden č. 52
Týden č. 2
Kontakt
Zvolte výběr
Úvod
Jídelní lístky
Jídelna OD Korál
Jídelní lístek – tento týden
Výdejní místo OD Korál
Závodní stravování
Jídelní lístek – tento týden
Ceník jídel
Rozvoz jídel PP misky
Jídelní lístek – tento týden
Jídelní lístek – týden č. 52
Jídelní lístek – týden č. 2
Ceník jídel
Ostatní
Služby a kvalita
Fotogalerie
Dotazy a připomínky
E-objendávka
Aktuální týden
Týden č. 52
Týden č. 2
Kontakt
Úvod
Jídelní lístek
Jídelní lístek - PP misky
2. týden pondělí 5 ledna 2026 - pátek 9 ledna 2026
pondělí
Hovězí se zeleninou, hráškem a rýží
Segedínský vepřový guláš (v.plec,kysané zelí,smetana), houskový knedlík
Čočka na kyselo s cibulkou, jemný párek
Řízek z vepřové krkovice, pochoutkový salát (junior,okurky,vejce,cibule,hrášek,majonéza)
Italské gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a sýrem
úterý
Pórková s vejci
Maďarský hovězí guláš (papriky,rajčata,feferonky), houskový knedlík
Katův šleh (v.plec,feferony,papriky,okurky,protlak), rýže
Špagety s kuřecím masem a špenátem (3 druhy sýrů,č.olivy,bešamel,bazalka), strouhaný sýr
Smažený studentský řízek (GOTHAJ), brambory, tatarská omáčka
Široké nudle s mákem a cukrem
Přírodní kuřecí steak s brokolicí a zapečeným sýrem, šťouchaný brambor
Hovězí plátek na slanině, rýže
Smažené kuřecí řízečky (3ks), bramborový salát
středa
Cizrnová
Pečené kuřecí stehno ve vlastní šťávě (grilovací koření), rýže
Smažené masové krokety (V+H mleté maso), brambory, tatarská omáčka
Vepřový plátek (v.pečeně) na kmíně, těstoviny
Lívance s tvarohem a hruškovým přelivem se skořicí
Velký zeleninový salát s kuřecím masem, paprikový dip, pečivo
Přírodní vepřový steak s anglickou slaninou a sýrem, hranolky
Dušené krůtí maso, baby karotka s kukuřicí, brambory
Pečené kuře (1/2), červené zelí, houskový/bramborový knedlík
čtvrtek
Hovězí s rýží, hráškem a zeleninou
Vepřová pečínka ve vlastní šťávě, kysané zelí, bramborový knedlík
Koprová omáčka s vejcem (2ks), houskový knedlík
Zapečené šunkofleky s uzeným masem (hrášek,kukuřice,kapie), sýr
Jemný párek, hrachová kaše s cibulkou
Svačinový ruský BORŠČ (H+V maso,zelenina,brambory,č.řepa,uzené,zelí bílé), chléb
Smažený královský špíz (kuřecí maso, sýr,uzenina), bramborová kaše
Přírodní rybí filé s bazalkou a rajčaty, bramborová kaše
Pikantní kuřecí směs (paprika,rajčata,pórek,sweet and chilli,kečup), bramboráčky 6ks
pátek
Česneková s kroupami a zeleninou
Hovězí maso na česneku, špenát, bramborový knedlík
Rizoto z vepřového masa a zeleniny, strouhaný sýr
Přírodní vepřová játra 2ks, brambory, tatarská omáčka
Zbojnické maso se sýrem (v.plec,sl.paprika,papriky,feferonky,sýr eidam), rýže
Kuřecí přírodní medajlonky, lahůdkový salát (vejce,okurky,šunka,sýr,celer,majonéza)
Žebrácké vepřové maso (hořčice,sýr), brambory
Přírodní kuřecí medajlonky na olivovém oleji, zámecká zelenina, rýže
Smažené sýrové TRIO (gouda,sýr cihla,hermelín),brambory,tatarská omáčka
Vážení zákazníci, v každém z našich jídel se vyskytuje minimálně jeden ze 14 alergenů v potravinách dle seznamu(směrnice 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU), přesné znění naleznete
zde
.
Sestavil:
Marian Omaník
| Hlavní kuchař:
Aleš Pipota
| Změna vyhrazena!